12 mei: Internationale dag van de (Kinder)Verpleegkunde

A NURSING AWARD FOR YOU

Met een extra dag in 2024 zijn het wij (kinder)verpleegkundigen die elk moment, elke dag, elke nacht, elk uur, elke minuut, elke seconde het beste van onszelf geven en uniek zijn. Omdat wij het super belangrijk vinden dat kinderen en jongeren, onze toekomstige generatie altijd de best mogelijke zorg krijgen en vooral zorg op maat door specifiek opgeleide professionals die echt van onschatbare waarde zijn!
Wij engageren ons heel graag, maar verdienen eigenlijk beter! Vergeet niet dat op een dag ieder van ons behoefte heeft aan zorg.
Het liefst warm, menselijk, oprecht, waardig, kwalitatief en veilig volgens de regels der kunst.

Wat zou het prachtig zijn om gezien, gehoord, gewaardeerd en erkend te worden in ons vak! Want iedereen die iets bijzonders doet, verdient een award, golden buzzer, sterren, bloemen, een diepe dankbare buiging, hoedje af, goede punten, een staande ovatie, een pluim, een dikke duim, een (her)waardering, een beloning, respect en alle aandacht! Toch?

Vooral vandaag op de Dag van de Verpleegkunde, een dag met een extra gouden randje voor al die toppers in de zorg! Zeker weten!

BECAUSE YOU ARE GOLD

Category