Mijn profiel

Op deze pagina kan je je KiKe-traject bekijken, je profiel aanpassen en gegevens toevoegen, verbeteren of verwijderen.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Repellat, enim. Magni quis et voluptas voluptatum facere saepe cum reiciendis assumenda eveniet rem.

Mijn KiKe traject

Als lid verzamel je punten (eieren) door actief doorheen specifieke zaken in het KiKe te gaan, het deelnemen aan netwerk- en intervisiemomenten, het volgen van interne bijscholingen, … Door het verzamelen van eieren bereik je bij bepaalde aantallen een ander niveau en kan je specifieke badges en zelfs een rang behalen. Door het KiKe op deze manier het karakter van een spel met beloningen te geven, hopen we je te prikkelen om jezelf steeds te verbeteren en uit te dagen een nieuw niveau te behalen.

Het KiKe traject met punten en badges is in een testfase en zal continu worden verbeterd en uitgebreid.

Meer informatie en een overzicht van waar je eieren kan behalen of vanaf wanneer je een badge naar je toe vliegt, kan je terugvinden in de handleiding.

Hier kan je totaal aantal verzamelde eieren (punten) vinden die je verdiend hebt door het lezen van wetenschappelijke artikels. In de toekomst breiden we het puntensysteem uit en koppelen meer mogelijkheden aan het verzamelen van ‘eieren’ gecombineerd met je bekwaamheidstraject.

220 Eieren
Netwerk- en intervisie pins 0

In onderstaand overzicht kan je de onderwerpen terugvinden die je binnen bepaalde aspecten van ons intern aanbod gevolgd hebt. Op dit moment zijn dit enkel de Wetenschappelijke artikels.

We trachten in de toekomst dit overzicht verder uit te breiden naar een breder persoonlijk portfolio binnen je lidmaatschap bij onze beroepsorganisatie.

Persoonlijke gegevens

In onderstaand veld kan je je persoonlijke gegevens aanvullen en/of aanpassen. Het is geen verplichting andere gegevens in te vullen dan deze welke reeds vooraf ingevuld zijn. Uiteraard zijn je naam en je e-mailadres belangrijk. Wijzig deze niet zonder ons op de hoogte te brengen.

U bent niet ingelogd.