Nieuwsoverzicht

Hier kan je een overzicht vinden van onze verschillende nieuwsberichten.

Op regelmatige basis frissen we onze nieuwsberichten op door ze ofwel te verwijderen, ofwel elders op de website een vaste plaats te geven.

Wij starten op

31.01.2021

Als beroepsorganisatie zijn we achter de schermen al een geruime tijd bezig. Nu starten we echt op met het werven van leden, evolueren naar één sterke stem en het aanbieden van een groeiend aanbod.

BVK congres 2021

18-19.03.2021

Jaarlijks organiseert de Belgische Vereniging voor Kindergeneeskunde (BVK) een congres voor pediaters. Dit jaar gebeurt dit voor de eerste keer met andere zorgprofessionals. Als VVKV zijn we trots mee te werken aan de studiedag voor kinderverpleegkundigen op vrijdag 19 maart. Onze leden krijgen korting op het inschrijvingsgeld.

Covid-19 bij kinderen en jongeren

2020-2021

Alle informatie omtrent voor kinderverpleegkundigen omtrent Covid-19 bij kinderen en jongeren inclusief de verslagen van de Belgian PAediatric Covid-19 Task Force, hebben we verzameld op onze website. Lees het zeker na.

JOY-Platform

28.07.2020

Het JOY-Platform is een initiatief va de Belgian Paediatric Covid-19 Task Force en partners. Het biedt wetenschappelijke informatie over Covid-19 bij kinderen en jongeren en brengt dit in balans met het psycho-sociaal welzijn, de ontwikkeling en de rechten van alle kinderen en jongeren.